いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Wednesday, March 16, 2011

Cerita Bulan Mac, 2011

Assalamualaikum!

Duhh, malas benar nak update blog. Kalau bersara, terasa sayang pulak nanti. Hurm, simpan dulu la hajat nak pencen berblog. Nanti menyesal pulak. ;D

Okay, tengok. Blog ni macam tak berubah ja kan? Janji bulan satu, nak hias blog masa cuti sem. Hahaha, tak jalan langsung. Sibuk sana sini. Hurm, dah setengah dari sebulan, trimester 3 bermula. Haihhh, lambat betul nak habis foundation. Tak sabar rasanya nak duduk rumah, 3 bulan cuti. Hohoho.

Macam macam dah berlaku sejak trimester 3 bermula. Tapi, Leelee tak tau sangat pun apa perkara yang berlaku tu. Hehehe, saja nak menyedapkan ayat. :P Kat rumah, tak tau la apa yang jadi. Kalau kat sini, Uniten, tau lah. Tiap hujung minggu, keluar, jumpa kawan lama. Haaa, tu yang best! JUMPA KAWAN LAMA. Rindu kan, lama tak jumpa. :) Lepas jumpa, menangis tepi jalan macam budak kecik. Hahaha, malu benar! Tapi, takpa. Orang bukan kenal pun, kan? Kan? Kan? Hehehe.

Hari Khamis ni, keluarga Leelee nak datang uniten, datang menjenguk. Yeahhhh! Ni part yang paling best. Harap harap, tak ada perkara buruk yang akan berlaku nanti. Harap sangat. Nak jumpa Haris, si Kecik molek yang dah semakin pandai. Uishhh, budak tu memang tak boleh duduk senyap. Sapa yang jaga dia, pasti kurus. Hahaha. Tak larat nak kepung!

Okay la, nanti Leelee mau hias blog. Tapi 'slow-slow'. Kalau buat sekali gus, memang tak melekat dengan lappy ja. Hahaha. Tengok!! Header baru!!!! Macam mana? Okay tak? Huhhh, buruk? Hahaha, memang buruk pun.  ;D Baik lah, mau tidur dulu.

Ciao!