いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Monday, December 6, 2010

Profile baru Facebook Semak!

Assalamualaikum semua!

Huh, hari ni merupakan hari yang teruk buat Leelee. Dari pagi, sampai la sekarang. Aduh! Antara perkara buruk ialah:

1. ID terjatuh semasa nak kunci pintu rumah.

2. Handphone terjatuh selepas turun dari tangga.

3. Handphone strip pulak terjatuh.

4. Leelee hampir jatuh dari tangga.

5. Masa bergegas ke kelas Calculus, beg terbukak.

6. Masa masuk kelas Calculus, digelakan orang.

7. Terpaksa duduk di bahagian belakang dalam kelas Calculus (terlewat).

8. Satu apa pun tak paham apa yang diajar dala kelas Calculus (tak boleh tumpu. Orang kat depan tinggi sangat.

9. Masa beli makanan ; polystyrene terbalik.

10. Profile Facebook dah tak boleh tukar ke bentuk lama!

Yang last tu yang teruk tuu. Aduhai~ Silap betul tadi. Ingatkan, bila kita upgrade, boleh kita tukar pada yang asal. Rupa-rupanya tidak. Sepatutnya, kat tepi "GET THE NEW PROFILE" tu, bagi la warning yang kalau dah ubah, tak boleh patah balik! Ishh, geram betul!

Tengok, semak kan?

Cara 'deactivate' tu tak bertahan lama pun. Ramai yang menyesal, nak ubah pada yang lama. Apakan daya, yang lepas dah lepas. Waaaa, macam nak nangis ja bila tengok profile dah jadi huduh. :'( So, bagi yang nak upgrade tu, baik fikir beribu-ribu kali. Nanti menyesal tak sudah. Kalau suka, teruskan dengan niat tu.

P/S : Sebab hal ni, Leelee terpaksa batalkan entri ala artis Jepun untuk hari ni. Isk.

Sekian. :'(

10 kelopak bunga.:

Azza Firza said...

laaa, dah bertukar ea? saya masih yang lama lagi, aisey, cepat aja kan bertukarnya? isk, hehe, salam maal hijrah, nak menang rm50? boleh join contest ini, hehe

http://zaza96.blogspot.com/2010/12/review-paling-kreatif-azzafirza-rm50.html

mnopqr stuvw said...

hahaha..padan muka

luna qiszara said...

tah hape2 la fb skang ni..nasib baik x tkar lg..

Sarah-rah-rah said...

Waa, selamat saya tak tekan lagi :P

Fariq said...

sangat menyesal mengupgrade profile,,

mie said...

tu dia!!!
gue pun baru perasan..

adib ahyar said...

cian nyer..nk wat cmne..nasi da jd bbur..hehe

Fyzal said...

its ok.. lepas tiap2 kesusahan tu pasti ada kemudahan :) just the matter of time.

selamat tahun baru 1432H

INTAN HANIRA said...

same la weh ! geram kann. nakk profile lame balekk.. waaaaa~

Jejaka Terhangat said...

tgk mula2 mmg la semak sbb tak biasa..lame2 ok la tu..lgpn namanya UPGRADE..mestila lebih baik drpd sblm ni..dun wori la..=)

Jejaka Terhangat: Review Paling Kreatif AzzaFirza