いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Sunday, December 5, 2010

Ada Apa Dengan Status 'SPONGEBOB PATRICK' Di Facebook?

Assalamualaikum semua!

Huhh, dah lama Leelee tak update blog kan? Huhuhu, idea tak dapat nak keluar. Tak kiralah berapa kali perah otak pun, macam tu jugak.

Okay, berbalik kepada tajuk entri kali ini. Selepas pukul 12 tadi, ramai pulak rakan rakan kat Facebook yang update status tentang kartun bawah laut. Benda kuning dalam laut yang hidup dalam sebuah nanas. Haihhhh, pelik pelik. Nampaknya, Leelee ni dah ketinggalan zaman agaknya, eh? Sudah la sekarang ni tengah obses tentang drama Jepun. Dengan tiba-tiba, FACEBOOK pulak dilanda dengan virus SPONGEBOB. Memang hangat la. Ishhhh, memang menganggu ketenteraman jiwa betul! Iskkk, nak layan drama Jepun pun dah tak ada mood.

Tadi, terlintas dalam kepala nak cari alasan virus ni tersebar. So, pergi la search dekat FACEBOOK untuk 'posts by everyone'. Fuhhhh, setiap saat empat lima status yang diupdate. Ada jugak yang menghadapi masalah sukar untuk memilih PATRICK ataupun SPONGEBOB. Semuanya PEREMPUAN yang update. Pelik kann? Yang lelaki, garu kepala saja. Kasihan.. :P

Lawak saja apabila membaca status orang yang tak tau hal ini. HAHAHA. Rasa macam ketinggalan zaman. Fuhh, memang rasa diri diasingkan, rasa bodoh saja. HAHAHA. Jom baca status yang ada.


Klik untuk imej yang lebih besar






Sekian. :)

P.S : Tadi baru ja tau. Hehehe, ingatkan hari Spongebob sedunia. Rupa-rupanya bukan. Haha. Nak tau sebabnya? Cari kat jawapan kat Yahoo! Ada kat situ. Elok jaaa. ;D

11 kelopak bunga.:

Xen said...

ini jawapan nya..hehehe

"Okay girls,time to confuse the boys again! If you are single write spongebob in your status, if you are taken write patrick and if you are single but your heart is taken, write squidward:) Pass this on to every girl on chat....dont tell the boys its a girl thing.You can write all 3 as well."

mie said...

ayoyo!!
apa punya status la..
heheee

Zulfahmi Abidin said...

hahahaa.tapi lelaki pon dah dapat tahu kan.tak jadi dah.^_^

annadzirah said...

serius xtau pon pasal ni..
hahahahahaha.
sapelah punya kije mula2 ni..
:/

Hasrol Nizam said...

sama la ni, mcm nama2 negara hari tu.haha..

Pendapat anda?
5 effective ways to keep your files under control

Aimi Bahari said...

xen ni.. xbaek tau bocorkan rahsia!

nas said...

kantoi sudey...cmne la pompuan leh berpakat buat status cm2..hahaha..
aku buat status sandy la plak pasnie :P

nas said...

kantoi sudey...cmne la pompuan leh berpakat buat status cm2..hahaha..
aku buat status sandy la plak pasnie :P

NuR 'aQiLaH said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa.
tengok tu tengok tu
si lelaki suma dah tawu huhu
=_="

nas said...

hahaha..nape ko xdelete je komen yg 1st tuh..skank sumer da tau..hahhaa

Anonymous said...

Looks like you are an expert in this field, you really got some great points there, thanks.

- Robson