いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Thursday, November 18, 2010

Gila J-Drama juga K-Drama

Assalamualaikum semua !

Sudah lama tak singgah sini. Janji pun entah ke mana. Hehehe. 'Time' cuti, ingatkan boleh la nak ber'blogging'. Ternyata, tak boleh jugak walau berdepan dengan lappy hari-hari. Aduhai~ Adakah ini yang dikatakan sibuk bercuti? :D Mengarut saja Leelee ni, kan? Hahaha.

Okay, berbalik kepada tajuk entri! Sejak mula trimester yang ke-2, Leelee mengesyorkan kepada housemate supaya menonton satu drama jepun, iaitu; "Mei-chan no Shitsuji" yang dalam bahasa Inggeris bermaksud 'Mei-chan's Butler'. Selepas dari itu lah, si Natasha dah mula gilakan drama Jepun juga Korea. Disebabkan oleh ke'sweet'an jalan cerita, dia jadi begitu. Sanggup tidur lewat walaupun kelas esok harinya bermula pukul 8 pagi.


Mei-chan no Shitsuji

Seorang lagi, namanya Fatimah. Dia dari dulu lagi merupakan penggila drama-drama korea. Semakin menjadi-jadi keinginan mereka terhadap gelaja ini. Haihhh. Penyebabnya apa? Satu drama saja dah boleh menawan hati mereka. Betapa kuatnya pengaruh gejala ini. Kesannya, tidur tak cukup, tidur pun boleh termimpikan drama tersebut. Tambahan lagi, tumpuan dalam kelas tidak seratus peratus. Kadang-kadang fikiran melayang-layang memasuki dunia drama tersebut. Kesan yang teruk apabila sampainya 'final exam'. Hehehe, mengarut saja kan kesan-kesan tu. :P

Okay, tamat sudah cerita entri kali ini. Sambung nanti pula yaaa? :) Hehehe. Terima kasih kerana sudi membaca.

P/s : Untuk contest tu, lain kali ehh? Hehehe.

3 kelopak bunga.:

tia of revenge said...

SUKE CITE NI :) HEHE

- Ma StOrY - said...

wah...
ada cerita best lgi tak...?
nk tau lor..

alouq said...

nice story. ;)