いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Saturday, October 9, 2010

Berhabuk!

Assalamualaikum rakan-rakan,

Fuhh, dah lama betul tak update blog. Berhabuk kan? Huhu. Sibuk betul sekarang. Aduhai, nak online pun susah. Internet lambat, kalah sloth. Jenuh nak tunggu. Sehari pun tak habis nak load satu website. -.-

Esok lusa dah final. Wahh, cepat benar kan masa berlalu? Terasa bagai semalam baru daftar masuk uniten, dah nak habis trimester 1. Teruk, teruk, teruk! Tak tahu macam mana. Study pun tak berapa nak reti. Kalau faham apa yang dipelajari, nak jawab soalan tak reti. Masalah sungguh! Fuhh. Takut sekali!

Hurm, okay lah. Sampai di sini sahaja. Nanti Leelee update lagi. Mau study sampai jadi panda nih. Hehe, doakan kejayaan bersama! Ingat, setiap perbuatan baik, pasti akan dapat balasan yang baik. Tak rugi, kan? Hehe. ;D

P.S : Nanti, Leelee akan adakan satu CONTEST yang amat mudah! Nantikan entri berikutnya, ya?! ;D