いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Wednesday, August 18, 2010

Ooh UNITEN, Teruknya Aku!

Assalamualaikum semua ! :)

Sudah lama blog ini tak diupdate. Berhabuk teruk, kan? Proses mencuci mengambil masa yang agak lama. Maaf para pembaca setia ku. Masa yang panjang diperlukan untuk memikirkan penulisan yang seterusnya. :P Lagi pula, sekarang ini Leelee 'agak' sibuk. Macam-macam terjadi. Itu, ini. Aduhai~


Okay, berbalik kepada tajuk asal. UNITEN, sudah hampir dua bulan Leelee belajar di sini. Akan tetapi, masih tak dapat nak menyesuaikan diri. Rasa menyesal datang sini. Aiyaaa. ;( Kawan pun tak ada. Lagi la teruk. Salah siapa? Diri sendiri, semestinya !

Minggu lepas, sepatutnya Leelee pulang ke Kedah. Disebabkan program Campus Survival yang diadakan pada sabtu lepas, tak jadi Leelee balik Kedah. Oleh sebab SCORUN dan berkaitan dengan assignment jugak. Leelee terpaksa berkorban. Memang boring tahap semasa program itu dijalankan.

Berikutan merupakan gambar yang berjaya diambil. :)


Letih tengok orang hias booth. Hahaha. Dari jauh, nampak cantik pulak kan? :) Leelee terlibat dalam persembahan bagi kelas kami. Menari, main-main atas pentas dengan kain kuning yang dipinjam dari kelab ASTENA. Baju hitam kami kena pakai. Agak baik jugak persembahan kami. Leelee ja yang buatkan persembahan tu nampak teruk, berterabur! ;( Dah la tak tau nak buat apa semasa lagu diubah. Semua pakat tengok sesama sendiri. Hahaha, okay lah jugak dari tercengang kat depan tu. :)

Cerita sudah habis. Huhuhu, langsung tak MENARIK~ -___-' Itu sahaja yang Leelee mampu tulis. Sudah, Jumaat ini ada test Fizik. Hurm, macam mana lah nanti~ Nak study, tak reti pulak. Kenalah reti-retikan. . . . Setakat ini sahaja untuk malam ini. Sekian~

5 kelopak bunga.:

Aidi-Safuan said...

hahaha.. masuk uniten ker? Grand Iftar arituh pegi tak?

Zairie Husin said...

congrat2.. :D

my recent post:
JANGAN HANYA TAHU BUAT JER..!

YobSumo said...

kenalah pandai2 adapt dengan keadaan baru kan. all the best!

prince kais said...

wahhhhhhhhhhh...study kt sana ekh...brbanggalah dgn diri anda...hehehe

ilani said...

relax2..cool down Leelee....mula2 memng mcm tu..