いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Friday, June 25, 2010

Mr. Happy. ^__^

Dah lama tak update blog kan? Huhu. Malas betul lah sekarang ni. Hari ini, hari jumaat. Aduhai~ Ni yang tak berapa nak best. :( Pukul 12 pagi dah nak bertolak ke Selangor. Hari sabtu, pendaftaran ke UNITEN. Ahh, cepatnya masa berlalu. Hurm, takut lah. :((((( Okay lah, dah merapu pulak. Untuk entri kali ini, Leelee dapat tag dari Encik Skype. Thanks ya encik. Ada pulak soalan yang perlu dijawab untuk award ini. *Award kah?

Entah la. Jawab saja lah! Melambat pulak. Cepat lah sikit!

Yalah, sabar la sikit. Jangan marah-marah. Happy la sikit. Hehehe. :)


Di bawah merupakan soalan award Mr.Happy.




1. Adakah anda happy sekarang?

~ Hurm, biasa saja. Tak kot.


2. Kenapa anda happy?

~ Tak happy pun lah.


3. Apakah benda yang boleh buatkan anda happy?

~ Tak tau lah. Heheh.


4.Pernahkah anda menerima tag?

~ Pernah saja. :)


5. Nyatakan warna yang anda suka.

~ Hijau.


6. 9 orang yang anda mahu tag.

~ Satu cukup rasanya. ^^.

- Cik YAN -


7. Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.

~ Kawan Leelee masa sekolah lepas.


8. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada sekarang?

~ Ya! :))


0 kelopak bunga.: