いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Sunday, June 20, 2010

Entahh ~

Assalamualaikum semua!

Dah lama tak update blog ni. Haissh, nak kata sibuk, tak pun. Tak tau lah macam mana. Huhuhu. Sebenarnya, sibuk main game MY EMPIRE dalam Facebook tu. Jiran banyak sangat nak kena lawat. Lagipula, masa cuti tu, tak boleh nak online sangat. Sebab, adik online main game. Duduk hostel lah katatan. Kita pun, kena lah mengalah. Hurm, *Eceyyh, kakak misali la. Hehehe. :P




Dalam pada itu, idea pula tak ada. Serupa la kalau boleh online pun, entri baru tak ada walau boleh online. aiyyaark. *Ceh, macam lah ada orang nak baca entri aku. =__=". Apa-apa saja lah. Apa yang penting, aku bahagia. :))


Aduhai~ Sabtu ni, dah nak kena daftar masuk UNITEN. Tak tau nak kata apa. Sudah la aku ni penakut. Nak pergi kedai pun, kena ada orang teman. Hissh, UNITEN tu lagi la jauh, orang mesti ramai punya. Rasa-rasanya, aku ni takut dengan orang. Alahai~ Macam mana lah aku di sana nanti. Boleh mati kott. Errkk. T__T


Heyyy, aku tak boleh sangat layan perasaan aku. Mau kena marah dengan ayah aku, kalau macam ni. Kuatkan semangat! Tinggal lagi 5 hari lagi aku akan ke sana. Harap-harap aku tak gila la kalau pergi sana. Hahaha~ Sekarang pun dah macam nak gila. Hurm, berserah saja la. Itu saja yang boleh pun. Lalalala~






3 kelopak bunga.:

Peri PiA said...

akak xmain game kat FB,takut xblh berhenti hehe

Leelee said...

huhu. kalau dah lama-lama, mesti boring sudah. :))

De'din said...

main game fb mmg ketagih..
sampai skrqang dok men x henti2.. :)