いらっしゃいませ :)

いらっしゃいませ。 :)
good looking blogworms
Sila tinggalkan link anda di chatbox, ya? Terima Kasih. :)

Tuesday, May 4, 2010

Gila sudah.

Alahai~Sejak hari sabtu lepas,Leelee dah jadi gila.Gila sampai tak boleh tidur.Kalau tidur pun,memang lewat gila lah kot.Gila dengan drama Jepun.Dalam 3 hari ni,dah habiskan 3 drama dan juga 1 movie.Hehehe,biasa lah tu kan?Tak banyak pun.Saja nak bangga lebih-lebih.Drama yang kat bawah ni,memang best gila.Ada cerita baru,ada yang lama.Tapi,tak apa lah.Janji cerita tersebut tidak membosankan.Nasib baik semua cerita yang Leelee tonton semua best-best.Sebenarnya,ada lagi drama yang Leelee tonton.Tapi belum habis sebab lambat sangat nak load.Jadi,berhenti setengah jalan lah.Nanti baru nak sambung.Mata dah letih sangat.Aiyaaa.Rugi-rugi.Hahaha.Berikut merupakan drama yang telah ditonton.Jika anda berminat,boleh lah tonton di SINI.Heee~


Boku To Kanojo To XXX (10 episodes)


Lovecom(Movie)


Yamato Nadeshiko Shichi Henge (10 episodes)


Mei-chan no Shitsuji (10 episodes)

4 kelopak bunga.:

koru said...

3 hari 3 drama!!??fuh,kalau koru leh juling mata2 ni..XD

ps:code blue best!try tgk=)

Leelee said...

haha.
ouke2.
YAMAPI ada,yg ni best.hehe~

Aidi-Safuan said...

la, sejak dari hari sabtu je ke gilanya? bukan leelee memang da lame gler ker? :p

Leelee said...

sbnaqnya,dah lama gila neh.
tpi,bru2 makin jadi-jadi la plak.
haha.